9/09/2015

koulutusviikonloppu 1

Helou ! Ja sori kun oon elellyt tässä melkeen viikon vähän tällästä hiljaiseloa bloggaamisen suhteen ! Ollut aika kiirusta, kun ennen viikonloppua täyty tehdä töitä, varailla majotuksia ja laittaa kamat kasaan viikonloppua varten. TOSIAAN viikonloppu, 
M I E L E T Ö N.
Siis oikeesti oon ollut nyt niin jossain pilvissä tän alkuviikon.
Ensin olin tosiaan epävarma siitä, olinko päättänyt oikein valitessani juuri kyseisen SPARTANin PT-koulutuksen (kun näitä PT-koulutuksia on nykyisin niin moneen lähtöön!) mutta jo ekan Turun TFW:llä viettämäni tunnin jälkeen mulle kävi kyllä NIIN selväksi, etten olis voinut paremmin valita!








LAUANTAI

Lauantaina lähettiin ajelemaan kurssikaveri Tommin kanssa (joka siis sattumoisin oli samoilta suunnilta, joten sai hyvin järjestettyä yhteiskyydin) kukonlaulun aikaan Turkuun. Matka sujui mukavasti, sillä puhuttavaa tottakai riitti yhteisestä kiinnostuksenkohteesta -liikunnasta. Siinä sai taas huomata, miten yhteiset kiinnostuksenkohteet yhdistää ihmisiä, sillä Tommikin on kaksi kertaa mun ikäinen. (Vanhin kurssilla oleva oli lähemmäs viittäkymmentä ja nuorin vasta täysi-iän kynnyksellä.)
TFW:lle saapuminen jännitti muo kauheasti, mutta nopeasti esittelyiden jälkeen jännitys katosi. Meillä on tosi kiva koulutusporukka kasassa!



















Lauantai kului ensin anatomian parissa, jonka jälkeen pääsimme lämmittelemään toiminnallisilla harjoituksilla. Oli mieletöntä huomata, miten niinkin yksinkertainen liike kuin niinkutsuttu `koiran pissitys`sai hien monilla tippumaan kasvoilta! Ja siihen tarvittiin ainoastaan kahdeksan PUHDASTA toistoa per jalka. Takanani olevalla tytöllä oli ranteessaan sykemittari ja vilkaistessani siihen huomasin, että sykemittari näytti 150! Aerobisen treenin sykkeitä ainoastaan jalkaa ylhäällä pitämällä!




















Lounaan jälkeen loppupäivä kului kahvakuulatekniikoiden parissa. On mieletöntä päästä todellisten ammattilaisten oppiin. Kun koulutuksen itse pääjehu Antti (Nurmi) näytti tekniikoita, oli se kuin olisi katsonut taidetta. Antti on sanoinkuvaamattoman taitava ja olen niin kiitollinen ja onnellinen päästessäni imemään kaiken mahdollisen tiedon häneltä! (En jättänytkään yhtäkään kysymystä kysymättä. Niinkuin isä sanoi ennen kurssin alkua mulle; "muistat, että siellä tyhmiä kysymyksiä ei ole!")





















Päivä loppui viiden tienoilla ja voin sanoa, että kyllä oli nuutunutta porukkaa! Itse kävin illalla vielä hieman kävelemässä ja tutkailemassa Turkua. Muuten makoilinkin vain sängyllä ja söin. Uni tuli helposti! (Vaikka huonoksi uni lopulta jäi, kun yläkerran huoneessa pompittiin koko yö ja tuntui, kuin katto tippuisi pian päälle, heh)


SUNNUNTAI














Sunnuntaina aloitimme taas teorialla ja kävimme Marin kanssa läpi anatomiaa. Sen jälkeen teimme harjoituksia kuntopallolla ja vielä loppuun kovan treenin niillä ennen lounasta.
Lounaan jälkeen pakkasimme kahvakuulat autoihin ja suuntasimme hiekkakentälle harjoittelemaan kahvakuula heittoja, flippejä sekä kelkkatekniikoita. Ja tietenkin taas loppuun Antti tiriski viimeisetkin jäljellä olevat voimamme circuit-tyylisellä treenillä rankkasateessa. Olimme kaikki ihan mudassa ja läpimärkiä, mutta se vain kasvatti ainakin omalla kohdalla fiilistä.
Viiden aikoihin, ansaitun lämpöisen suihkun jälkeen, suuntasimme takaisin kotiin.























Ei varmaan jäänyt kellekkään epäselväksi, mitkä fiilikset mulla jäi kurssin alusta:D Taisi tulla muutama kerta käytettyä sanaa mieletön.. heh.
Mutta tosiaan, en malta odottaa seuraavaa kertaa, kun pääsemme painonnoston ja kyykkäyksen kimppuun!








 p.s. kurssikaverit on kanssa kirjoitelleet omia mielipiteitään kurssista. Susannan blogin löydät täältä




väsynyt, mutta onnellinen matkalainen kotiutuneena:)























Hyvää yötä ihanat ♥ ♥ ♥

ainiin ja kuvakrediitit; Ville Rintala ja Antti Nurmi (eikös?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti