11/03/2015

I`M BACK


Moikka kaikille tasapuolisesti ! (heh) Joo elikkäs oli kiva, että muo kaipailtiin kirjottelemaan, joten päätin nyt stempata ja tosiaan saada blogia taas virkoamaan ihan näin hurjana eilisiltana kuvatun väsynaama-videon merkeissä! Mutta mutta tosiaan laittakaas kommenttia ja kysymyksiä tulemaan jee !

Ihanaa alkanutta viikkoa <3

3 kommenttia:

  1. Hi Jenna,

    My name is Jamie Schmid and I am a journalism student at Northwestern University. I am working on a feature story about how women are using weight lifting as a means to help with eating disorder recovery.

    I have been following your Instagram account for a while (I am also an ed fighter), and was wondering if you would be interested in a phone interview.

    I am very interested in highlighting your account in my story, and talking to you for 20 minutes or so. I would potentially pitch this story to a online women's magazine to get it published.

    Please let me know if you can help.

    Thank you so much,
    Jamie
    jamie.schmid96@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Löysin sun blogin eilen ja tää on tosi huippu ja mielenkiintonen.
    Kerro, mikä sai sut dieettaamaan/laihduttamaan/tms. itsesi niin pieneen ja rasvattomaan kuntoon mitä olit? Huolestuivatko sun porukat laihtumisestasi? Monta vuotta oot? Koetko että sinulla oli syömishäiriökäyttäytymistä kun teit niin? Paljon on sun maximit jalkaprässissä?

    +Miten motivoisit mua treenaamaan lisää, treenasin joskus 3-5x viikossa, mutta yhtäkkiä salihommat jäi pitkälle tauolle, enkä saa itseäni millään niskasta kiinni. Oli lihaksia, ja kun lopetin laihduin 10kg ja nyt tilalle tullut pelkkää höttöä ainakin 4kg, help!

    Mahtavaa joulunodotusta sinne (kohtahan joulukin on ohi </3) Tsemii bodaukseen! :)

    VastaaPoista
  3. Tee postaus sun edistymisestä :)

    VastaaPoista